perjantai 7. kesäkuuta 2013

Rocky 5v, Helga 9 vkoa



Maisteri Rottaeläin, Hyeena, Nokkaelukka, Rokkari, Roksa... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja meidän rakas täytti kesäkuun alussa kokonaiset 5 vuotta! Ilahduttavan terveenä ukko on pysynyt ja toivottavasti sama jatkuu vielä ainakin toiset viisi vuotta.



Rocky ei välttämättä ollut hirvittävän ihastunut siitä, että tänä vuonna synttärilahjaksi laumaan pelmahti Helga. Yllättävän hyvin se on kuitenkin sopeutunut pennun kanssa elelemään ja rohkaistuu kommunikoimaan koko ajan paremmin. Rockylla on hankalassa tilanteessa tapana jähmettyä suorastaan katatoniseen tilaan, mutta nyt näitä jähmettymisiä on tapahtunut huomattavasti harvemmin. Tänään tapahtui jotain suorastaan mullistavaa, kun Rocky antoi pennun roikkua suussaan olevan frisbeen toisessa päässä. Kyllä niistä vielä hyvät kaverit tulee!


Helga Hirmuinen puolestaan täytti tänään kokonaiset 9 viikkoa. Helgan kanssa on jatkettu hihnakävelyn saloja, tankattu luoksetuloa ja imuroitu makkararuutuja. Lisäksi ollaan käyty pari kertaa kylällä ihmettelemässä pikkukaupungin vilskettä. Ensi viikolla nokka kohti suurempia hulinoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti